vineri, 31 august 2012

O echipa completa pentru servicii complete - de la arhitectura casei la designul gradinii



   Observatia este o premisa importanta pentru a invata, pentru o dezvoltare orientata si corecta. In ultimii 5 ani de proiectare si amenajare de gradini private si publice a fost necesar sau am simtit nevoia de a consulta specialisti din domenii conexe arhitecturii peisagere pentru a dezvolta proiectele complexe catre o solutie estetica, economa, moderna si de ce nu sustenabila.
        De aici am pornit cu ideea de a forma o echipa permanenta pentru clientii mei si ai celor ce fac parte din echipa.

De la consultanta la achizitia unui teren pana la proiectarea locuintei, designul interior al locuintei, proiectarea gradinii si punerea in practica a intregului proiect.

        Ce conduce aceasta echipa?
Conceptul "Stop and Shop":  toate serviciile intr-un sigur loc, o echipa completa pentru servicii complete.

            Exemplu:

 Un client din judetul Valcea a achizitionat un teren de 2500 de mp pentru dezvoltarea unui complex turistic.
Anul trecut clientul mi-a spus ca urmeaza sa construiasca pensiunea, dar nu are inca architectura; citind totusi pe site-ul meu a inteles ca este recomandat sa fie consultat un peisagist pentru amplasarea constructiilor in teren pentru maximizarea spatiului, pentru estetica si punerea in valoare a peisajului si eventual pentru ceva economii.
       Propunerea mea a fost aceea de a veni la intalnire cu un arhitect pentru a discuta toata gama de amenajari. Din aceasta colaborare neasteptata pentru client, dar binevenita, a castigat timp si bani avand la dispozitie o echipa cu o comunicare si sincronizare foarte buna, avand intreg proiectul gata intr-un timp scurt.

  Armonie, cursivitate in design, concept comun pentru intrega investitie, deci un rezultat unic.

  Cat costa?

Proiectantii se platesc singuri !
Poate considerati ca e un joc de cuvinte si nimic mai mult, dar...

Prin consultarea unui arhitect peisagist, arhitect, arhitect de interior, nu numai ca obtineti un proiect deosebit, inchegat si un design unic, dar aveti si acces direct la furnizori de materiale, la constructori profesionisti si servicii conexe complete. In calitate de client, pentru a obtine toate aceste lucruri in regie proprie este foarte costisitor si solicitant, plus ca ocupa un timp pretios.

Cum ne platim singuri?

Economiile facute in proiectare prin ofertarea unui pret pentru servicii complete
Economiile facute prin reducerile obtinute de proiectanti si constructori de la furnizori
Economie in timpul alocat consultatiilor pentru design si proiectare, timpul alocat cautarilor unor constructori buni, cautarilor unor furnizori de materiale cu preturi mici si calitative, la cantitatile necesare.
Economii facute prin eliminarea erorilor de proiectare si amenajare avand o echipa completa cu o comunicare foarte buna (fiind parte din aceeasi echipa intr-un singur birou de proiectare).

De la consultanta la achizitia unui teren pana la proiectarea locuintei, designul interior al locuintei, proiectarea gradinii si punerea in practica a intregului proiect.

  Totul intr-un sigur loc cu o singura echipa.